Öz Can Pişmaniye, Hüseyin CAN tarafından 1957 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana sürekli üretim kapasitesini, teknolojisini ve müşteri memnuniyetini arttıran firmamız bugün sektöründe lider konumdadır. Günde 3 ton üretim kapasitesi ile en büyük ve en hijyenik tesislere sahip olan firmamız, buna rağmen daha yeni, daha büyük ve daha modern bir üretim tesisleri için yatırımlarını başlatmıştır. Kendi matbaa tesislerine de sahip olan Öz Can Pişmaniye, 15 yıldır tüm ambalajlarını kendisi üretmektedir. Kendi sektöründe Gıda Üretim Sertifikalarına ilk sahip olan firmamız, TÜV Belgelendirme Kuruluşu’ndan ISO 9001 Kalite Belgesi’ne ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Belgesi’ne sahiptir. Ürün kalitemiz ve kapasitemiz nedeniyle ürünlerimiz bugün yurt içinde büyük dinlenme tesisleri, büyük zincir marketler ve birçok satış noktamızda bulunabilmektedir. 1983 yılında İzmit’ten ilk pişmaniye ihracatını Suudi Arabistan’a firmamız gerçekleştirmiştir. 30 yılı aşkın süredir tüm Avrupa’ya, Amerika Birleşik Devletleri’ne, Avustralya’ya, Çin’e, Rusya’ya ve bazı Türki Cumhuriyetleri’ne ihracat yapmaktayız. Avrupa’da televizyon kanallarında reklamlarımız dönmektedir. Son yıllarda pişmaniye sektörüne yeni bir heyecan getirmek amacıyla karton ambalajların yanısıra, dekoratif ve hediyelik ahşap ve metal ambalajlar kullanmaya başlayan firmamızın bu girişimi büyük beğeni toplamış ve firmamıza “Yılın Girişimcisi” ödülü getirmiştir. Yine bir “İlk” e imza atarak geliştirdiğimiz “Porsiyon Pişmaniye”, her türlü etkinlikte tazeliğini koruyarak dağıtılabilecek, Catering firmaları tarafından tatlı olarak sunulabilecek, çeşitli restoran ve pastanelerde çeşitli soslarla birlikte tüketilebilecek bir ürün olmuş ve sektörde büyük ses getirmiştir. Eskiden el ile çekilen pişmaniyeler, bugün firmamız tarafından otomatik makineler ile üretilmekte, sürekli yüksek kalitede üretim sağlanmaktadır. En iyi hammaddeler ile eğitimli personelimiz tarafından üretilen ürünlerimiz bugün Antepfıstıklı, Fındıklı, Kakaolu, Çikolata Kaplı, Türk Kahveli, Meyveli, Tarçınlı, Güllü ve Damlasakızlı gibi çeşitlerde tüketiye sunulmaktadır. Pişmaniye’nin yanında Saray Helvası, Lokum, Cezerye, Mesir Macunu, Kestane Şekeri gibi ürünleri de portföyünde bulunduran firmamız, yeni yatırımları ile gelişmeye ve sektörünün lideri olmaya devam edecektir...
1957’den geleceğe eşsiz lezzetlerle...
Bu site içinde yer alan tüm yazı ve görsel malzemelerin telif hakları Öz Can Pişmaniye Gıda Matbaa San. ve Tic A.Ş.’ye aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz olarak kullanılamaz ve kopyalanamaz.
1 9 5 7
Kalite ve Gıda Güvenliği Politikamız
ISO 22000 ISO 9001
Yaratıcı, yenilikçi ve geliştirici kadrosuyla sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan Öz CAN Pişmaniye, bu alanda sunduğu hizmet, kalite ve ürünleri ile en güvenilir ve tercih edilir şirketlerin başında olmayı ilke edinmiş; yönetim, kalite ve gıda güvenliği politikasını ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Standart Şartları doğrultusunda düzenlemiştir. Öz CAN Pişmaniye, ürün zinciri boyunca gerekli dış iletişime yönelik düzenlemeleri yaparak, yasal şartlar ve mevzuat şartların gereklerini yerine getirmiş ve bu alandaki tüm gelişmeleri yakından takip etmektedir. Hizmet kalitemizi ve ürünlerimizin güvenilirliğini ölçülebilir ve sürdürülebilir kılmayı amaçlar. Bu amaç doğrultusunda, müşterilerimizin koşulsuz memnuniyetini hedefler, ekip ruhuna sahip nitelikli gücümüzle, imal ettiğimiz ürünleri güvenilir, kaliteli, zamanında, eksiksiz ve problemsiz olarak teslim etme çabamızla, sürekli iyileşme çalışmalarımızla müşteri beklentilerini tam olarak karşılamaya ve beklenen mükemmel hizmeti ve güvenilir ürünleri çevreye karşı duyarlı hareket ederek ve ihtiyaç duyulan tüm iletişim gerekliliklerini sunmaya çalışırız. "KALİTE ve ÜRÜNLERİMİZİN GÜVENİLİRLİĞİ", Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemimizin yanı sıra tüm çalışanların gönüllü desteği ve sorumluluk bilinci ile sağlanır ve sürdürülür. Başta üst yönetim olmak üzere tüm çalışanlar şirketimizin Kalite ve Gıda Güvenliği Politikasını uygulamaktan ve Kalite ve Gıda Güvenliği sisteminin etkinliğini geliştirmekten sorumludur.