ISO 9001 - ISO 22000 ISO 9001 - ISO 22000 ISO 9001 - ISO 22000 ISO 9001 - ISO 22000 ISO 9001 - ISO 22000 ISO 9001 - ISO 22000 ISO 9001 - ISO 22000 ISO 9001 - ISO 22000 ISO 9001 - ISO 22000 ISO 9001 - ISO 22000 ISO 9001 - ISO 22000 ISO 9001 - ISO 22000 ISO 9001 - ISO 22000
1957’den geleceğe eşsiz lezzetlerle...
Bu site içinde yer alan tüm yazı ve görsel malzemelerin telif hakları Öz Can Pişmaniye Gıda Matbaa San. ve Tic A.Ş.’ye aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz olarak kullanılamaz ve kopyalanamaz.
1 9 5 7
TS EN ISO 9001:2015 - Kalite Yönetim Sistemi Belgesi
TS EN ISO 22000:2018 - Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi
ISO 22000 ISO 9001 ISO 22000 ISO 9001
Uluslararası kalite standartları içerisinde, en çok bilineni kalite yönetim esaslarını düzenleyen, ISO 9000 standartlarıdır. ISO 9000 Standardı 2015’te ISO tarafından revize edilmiş ve 9001:2015 olarak yayınlanmıştır. Tasarım aşamasında başlayarak üretim, pazarlama ve satış sonrası hizmetlere kadar tüm aşamaları kapsayan ve sürekli gelişmeyi hedefleyen Kalite Yönetim Sisteminin uygulanmasıyla müşteri memnuniyeti, kalitenin her aşamada uygulanmasıyla müşteri güveni, kuruluşta kalite anlayışının gelişimi ve çalışanların tatmini, verimlilik ve pazar payının artması, tüm faaliyetlerde geniş izleme ve kontrolü sağlamaktadır.
Bir gıda zincirinde hammadde temininden başlayarak, gıda hazırlama, işleme, üretim, ambalajlama, depolama ve nakliye gibi gıda zincirinin her aşamasında ve noktada tehlike analizleri yaparak, gerekli yerlerde kritik kontrol noktalarını belirleyen ve bu noktaları izleyen herhangi bir problemi henüz oluşmadan önleyen sistemin korunmasını sağlayarak belirli normlara uygun güvenilir gıdaların üretilmesini sağlayan bir gıda güvenliği sistemidir.