1957’den geleceğe
eşsiz lezzetlerle...
Bu site içinde yer alan tüm yazı ve görsel malzemelerin telif hakları
Öz Can Pişmaniye Gıda Matbaa San. ve Tic A.Ş.’ye aittir. Hiçbir şekilde
basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz olarak kullanılamaz ve kopyalanamaz.
TS EN ISO 9001:2015 - Kalite Yönetim Sistemi Belgesi
TS EN ISO 22000:2018 - Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi
Uluslararası
kalite
standartları
içerisinde,
en
çok
bilineni
kalite
yönetim
esaslarını
düzenleyen,
ISO
9000
standartlarıdır.
ISO
9000
Standardı
2015’te ISO tarafından revize edilmiş ve 9001:2015 olarak yayınlanmıştır.
Tasarım
aşamasında
başlayarak
üretim,
pazarlama
ve
satış
sonrası
hizmetlere
kadar
tüm
aşamaları
kapsayan
ve
sürekli
gelişmeyi
hedefleyen
Kalite
Yönetim
Sisteminin
uygulanmasıyla
müşteri
memnuniyeti,
kalitenin
her
aşamada
uygulanmasıyla
müşteri
güveni,
kuruluşta
kalite
anlayışının
gelişimi ve çalışanların tatmini, verimlilik ve pazar payının artması, tüm faaliyetlerde geniş izleme ve kontrolü sağlamaktadır.
Bir
gıda
zincirinde
hammadde
temininden
başlayarak,
gıda
hazırlama,
işleme,
üretim,
ambalajlama,
depolama
ve
nakliye
gibi
gıda
zincirinin
her
aşamasında
ve
noktada
tehlike
analizleri
yaparak,
gerekli
yerlerde
kritik
kontrol
noktalarını
belirleyen
ve
bu
noktaları
izleyen
herhangi
bir
problemi
henüz
oluşmadan
önleyen
sistemin
korunmasını
sağlayarak
belirli
normlara
uygun
güvenilir
gıdaların
üretilmesini
sağlayan
bir
gıda
güvenliği
sistemidir.